kæmpe stor bryllups paraply

Jeg hører til den hensygnende gruppe af kvinder, der nu for første gang kan skrive: Jeg er gift! Jeg kan ikke dy mig, det skal verden have at vide. I alt fald dem, der er interesserede! Jeg sætter mig ned for at skrive på face book om, hvordan jeg har det med den nye situation? Det har været længe undervejs. Jeg fortryder det ikke for de sidste tre uger har været noget nær de lykkeligste i mit liv! Min mand og jeg har været sammen i mere end ti år, vi har oplevet meget godt i læbet af de først 10 år sammen. så om det man på engelsk kalder for ’honeymoon’ har sin berettigelse i vores tilfælde er selvfølgeligt et åbent spørgsmål? Jeg vil her bland andet fortælle om vores bryllup, og hvordan en bryllups paraply fra paraplybutik.dk nærmeste redet mit bryllup. Men på trods af alt det, vi gik igennem over dette årti – dette inkluderer hans udstationering i den krigshærgede Helman provins i Afghanistan – ja så er det alligevel, som om at disse tre uger er en form for ’honeymoon’. For os er kærligheden som født på ny, ja det er næsten som da man blev forelsket i ham første gang.

Vælg en stor bryllups paraply der dækker flere personer på en gang

Det regnede på vores bryllupsdag! Det styrtede ned hele dagen. Vi var dagene før som klistrede til I-phonens App. for at tjekke vejret. Chancen for regn blev større og større ifølge meteorologernes prognoser. Ti dage før dagen var chancen for regn 40 % – den sidste dag inden brylluppet var den oppe på 100 %. Jeg blev nervøs – uanset hvor høj sandsynligheden var for regn – kunne meteorologerne vel tage fejl? Min kommende mand mumlede indædt: Skal man altid tro på de vejrudsigter? Fra det øjeblik hvor vi om morgenen åbnede vores øjne i hotelværelset, som vi havde taget en nat inden brylluppet, ja faktisk fra det øjeblik vi lagde hovederne på puden for at sove aftenen forinden – regnede det. Det var desværre en typisk dansk forårs- eller efterårsregn. Regnen faldt koldt; den blev kastet ned fra Nordatlanten og de norske fjelde. Hver gang jeg var ude for at tjekke vejret, rystede jeg som et espeløv på grund af den kulde, der fulgte med regnen.

 Forberedelse før bryllup køb en bryllups paraply på 180 cm

Som I sikkert ved det; når det siler ned, kulden sætter ind og vejret er ustabilt, sniger der sig en umærkelig følelse af tryghed igennem en. Så længe man har tag over hovedet, en buldrende kamin, et varmt tæppe at ’gasse sig’ under og lidt stilfærdig musik, der understreger stemningen, er det hele jo ikke så tosset. Og jeg havde jo den person med mig, som jeg altid kan regne med vil tage tingene støt og roligt. Så timerne om aftenen i den hyggelige hotellobby garneret med et forskud på bryllups-champagnen gjorde alligevel, at man med regnen følte en form for intimitet. Min mand havde da heldigvis husket en bryllups paraply, som er så stor, at vi begge kunne stå under den. Han bestilte den hos Paraplybutik i Odder, som har et væld af paraplymodeller, man kan vælge imellem.

Så vi kom tørskoet fra kirken og til den ventende bil, der skulle køre os til hotellets festsal. Og vores entre til hotellet og den ventende festsal forløb lige så gnidningsfrit. Mange af gæsterne fortalte os bagefter, at det var det mest romantiske bryllup, de nogensinde havde været med til. Måske fordi min mand gjorde, hvad han kunne for at beskytte mig i min snehvide brudekjole. Regnen bragte os tættere sammen og det er nok sandt, når et indisk mundheld antyder, at regn på bryllupsdagen i virkeligheden varsler et varigt og harmonisk forhold. Det er som reb, man knytter sammen i en knude. Bliver knuden våd, strammer den sig endnu tættere sammen.