Pynt op til studenterkørslen med rødt pynt

Kender du en som bliver student i år? Man kan tydeligt mærke på de unge mennesker når eksamenerne nærmer sig. De knokler med at læse pensum op samtidig med, at de bekymrer sig for om de består eller dumper. Der vil altid være nogle fag, som man er bedre til end andre. Eksamenslæsningen er det hele værd når studenterhuen sættes på hovedet, og man for alvor kan kalde sig for student. Efterfølgende kommer der studenterkørsel, hvor de unge skal køre rundt til hinanden for at fejre de færdige med gymnasiet. Det er en stor dag for studenten, så derfor vil forældre gøre alt for at dagen bliver perfekt.

Hvad gør folk:

Det er meget traditionelt at forældre pynter op med studenterpynt alt efter hvad det er for en uddannelse deres barn har taget. Studenter får en rød hue på hvis de har gået på et almindeligt gymnasium som f.eks. STX, imens studenter får blå hue på hvis de f.eks. har gået på HHX uddannelsen. Det er meget forskelligt hvor meget den enkelte familie går op i studenterpynt, da der findes meget forskelligt pynt på markedet. Der er mange som ved at studenterne kun er hos den enkelte familie i meget kort tid, så derfor er det individuelt, hvor meget der gøres ud af det. Nogen familier holder efterfølgende en rigtig studenterfest for deres barn, hvor en del af pynten kan genbruges fra studenterkørslen. På hjemmesiden https://www.dreamshop2u.dk/Studenterpynt-Rod.html  kan du se hvad der er af muligheder med studenterpynt.

Free picture (Trim gift.) from https://torange.biz/trim-gift-6714

Find det rette pynt:

Der findes en masse bordpynt som kan bruges til studenterfesten. Her kan der bl.a. købes duge med røde studenterhuer således, at teamet går igen og man ikke er usikker på hvad det er man fejrer. Udover duge kan der også købes bordkort, servietter samt små studenterhuer til pynt på bordet i farven rød. Det er en god ide at købe studenterpynten i god tid, da der kan være leveringstid på hvis det købes online. Samtidig er der mange som er på jagt efter studenterpynt i den samme tid, så derfor skal du være opmærksom på, at der kan være mulighed for at nogle ting er udsolgt.

Udover selve bordpynten kan der også købes balloner, flag, lysholder og meget andet relateret til den røde studenterhue. Man kan hurtigt købe sig fattig i de mange flotte studenterting, så derfor er det en god ide, at man laver en liste over de ting, som man skal have. Man kan altid blive fristet til at lave impulskøb, så derfor er en liste et godt udgangspunkt at have.

Find på en god gaveide:

De fleste familier giver deres student en gave for at vise, at de er stolte af dem. Gaven er som regel også relateret til den røde studenterhue, og kan f.eks. være en halskæde med studenterhue som smykke, optimist med studenterhue eller Kaj Boyesen abe med studenterhue. Der findes en masse sjove ting man kan købe. Gaven skal have en betydning for studenten, så det er et minde, man kan huske tilbage på.

Planlæg det hele i god tid:

Studenterkørsel og studenterfest kan hurtigt blive en dyr investering. Derfor er det en god ide, at man lægger et budget for det hele. På denne måde ved du hvad de forskellige poster må koste. Dette gør det også lettere når du skal ud og købe en masse fint pynt. Det er hyggeligt at inddrage studenten i de små detaljer til festen, da det er studentens dag. Den kommende student vil med garanti elske at være med til at vælge og gøre klar til den store dag. Planlæg det hele i god tid, så i ikke skal stresse lige op til. Der er mange som er ude i dårlig tid, hvilket gør, at de stresser mere end højest nødvendigt.