Stærke IT-kompetencer kan styrke dine jobchancer

Internettet og digitale remedier spiller i dag ind i fortsat flere af vores daglige rutiner. Både i vores private liv, men især også på arbejdspladsen gør vi i stigende grad brug af diverse IT-programmer. Derfor efterspørger de fleste arbejdspladser også i dag, at deres medarbejdere skal besidde visse IT-kundskaber. Som regel angives det som en stor fordel at kunne begå sig i Microsofts Office-pakke, men i bestemte brancher er det også en fordel at kunne begå sig i bestemte programmer. Vil du gerne styrke dine IT-kompetencer, kan du tage et IT-kursus.

 

Kursus i Microsoft Teams

Som nævnt er det næsten universelt for alle arbejdspladser, at kundskaber i Office-pakken efterspørges. Men også andre programmer kan være relevante at kunne begå sig i. Et digitalt redskab, som mange arbejdspladser efterhånden har taget til sig, er programmet Microsoft Teams, som har til formål at effektivisere og styrke samarbejdet mellem en given virksomheds forskellige instanser. Måske arbejder du allerede hos en virksomhed, som ønsker at begynde at benytte sig af programmer, eller også kan det være, at du gerne vil styrke dine jobchancer ved at styrke dine kompetencer i forskellige IT-programmer. Det kan du eksempelvis gøre ved at tage IT-kurser. Klik her for at læse mere om, hvordan du kan tage et kursus i Microsoft Teams og styrke dine chancer på jobmarkedet.

 

Læg mærke til efterspurgte kompetencer

 

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, når du gerne vil styrke dine IT-kompetencer, kan det være værdifuldt at bide mærke i, hvad de arbejdspladser, som du ofte er interesseret i efterspørger. Ofte vil man opleve at de samme IT-programmer går igen blandt de kompetencer, der efterspørges i en given branche. Sørger du for at få erfaring med disse programmer, styrker du dine chancer betydeligt.